Közélet

Harminckét késszúrással ölte meg a hajléktalan a férfit, mert szerinte szexuális erőszaktevő volt

A férfi összebarátkozott a hajléktalannal és befogadta, ő azonban később szexuális erőszakkal vádolta meg és meggyilkolta.

Az angliai Poole-ban élő 29 éves Ryan Merna akkor találkozott az 50 éves Paul Taylorral, amikor mindketten pszichiátriai kezelésre jártak egy kórházba. A két férfi összebarátkozott, és Merna, akinek a szülei több botanikus kertet is fenntartanak, megengedte a hajléktalan Taylornak, hogy a lakásában, a kanapén aludjon. A hajléktalan azután 2016 augusztusában azzal vádolta meg Mernát, hogy megerőszakolt egy nőt. Majd miután a férfi megkérte, hogy szedje össze a holmiját és költözzön ki, egy késsel rátámadt. Összesen harminckétszer szúrta bele a pengét.

Amikor letartóztatták a gyilkosság vádjával, a hajléktalan férfi örült a hírnek, hogy sikerült megölnie az állítólagos erőszaktevőt. Továbbá azt mondta, hogy Merna szúrta meg őt először, ő csak visszatámadt. Az ügy tárgyalása jelenleg is zajlik. Az a nő, akit Taylor szerint a barátja megerőszakolt, elmondta, hogy semmi ilyesmi nem történt.

Mirror

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik