Közélet

Szabadlábon a kannibál férfi, aki lefejezte áldozatát, majd megette a húsát

A 40 éves férfi egy buszon támadt rá áldozatára, majd az utasok szeme láttára lefejezte és enni kezdett belőle. A szakértők szerint nincsenek mentális gondjai, ezért szabadlábra helyezték.

Vince Li épp Amerikán utazott keresztül busszal, amikor összetalálkozott a 22 éves Timothy McLeannel. Li egyszer csak rátámadt a fiatalra egy késsel és szúrkálni kezdte. A sofőr ekkor megállt a busszal és azonnal felszólította az utasokat, hogy szálljanak le. Li ekkor a késsel levágta áldozata fejét, majd az ablakon keresztül mutogatta a kint álló embereknek. Ezután pedig enni kezdett a férfi húsából, mire több utas rosszul lett. A férfit azonnal letartóztatták, bár ellenállt, ezért a rendőrök megsokkolózták.

A kínai férfit nem ítélték el tettéért, ugyanis a szakértők akkor megállapították, hogy kezeletlen skizofréniában szenved. A következő hét évet elmeosztályokon töltötte, majd a legutóbbi vizsgálatok során az orvosok kijelentették, hogy Li meggyógyult, így már nem jelent veszélyt az emberekre. Li ekkor fogta magát és Kanadába költözött, ahol jelenleg is szabadon, felügyelet nélkül él. A fiatal férfi haláláért pedig sosem kellett megfizetnie.

Mirror

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik