Közélet

A pár megkínozta az 5 hetes kisbabát, majd elmentek vacsorázni, míg a gyermek haldoklott

A kicsi borzalmas sérüléseket szenvedett, amik egy nap valószínűleg meg fogják ölni. Jelenleg csövön keresztül etetik, és meg is vakult.

Rocky Uzzell és a gyermek anyja, Katherine Prigmore katasztrofális sérüléseket okoztak 5 hetes kisbabájuknak, Isabelle-nek. Az amerikai Northamptonben élő pár megkínozta a kicsit, majd otthon hagyták, és elmentek vacsorázni egy gyorsétterembe, míg a kicsi haldoklott. Amikor hazaértek, a nő észrevette, hogy a kicsi egyre rosszabb állapotban van, ezért hívta a mentőket. Isabelle két hetet töltött az intenzív osztályon.

Az orvosok először nem tudták pontosan, mi történt a gyermekkel, de a nyomozás során lefoglalták az apa telefonját, amin találtak egy videót arról, ahogy a gyermeket üti. Ez megmagyarázta a számos törött bordát és a többi sérülést is. A támadás miatt a gyermek egész életében tolószékhez lesz kötve, és valószínűleg sosem fog már látni. A két szülőt végül nyolc és fél év börtönre ítélték súlyos testi sértés miatt. Az egyik nyomozó kijelentette, hogy ez volt a legborzalmasabb eset egész karrierje során.

Mirror

 

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik