Közélet

A férfi agyonverte barátnőjét, majd megerőszakolta, miközben a nő haldokolt

Életfogytiglant kapott a férfi, aki egy kalapáccsal kegyetlen módon kivégezte exbarátnőjét, a nő édesanyját és a kutyájukat.

A 42 éves angliai Anfieldben élő Anthony Showers egy kalapáccsal verte szét volt barátnője, a 28 éves Jade fejét, majd a lány testét az ágyra vonszolta, ahol megerőszakolta a haldokló nőt. Ezután a férfi megtámadta Jade 53 éves mozgássérült édesanyját, Karen Hales-t és a család kutyusát, Tysont is meggyilkolta. Mint kiderült, Showers és Jade jóval korábban szakítottak, mert a férfi agresszív volt a barátnőjével. Az ügy odáig fajult, hogy Showers ellen távoltartási végzést is kellett kérni.

A gyilkosság napján a férfi betört a házba és öt órán keresztül bent volt a gyilkosságok után. Egy biztonsági kamera rögzítette is, ahogy a nő háza felé tart. Mivel Jade nem jelent meg másnap dolgozni, az egyik kollégája hívta a rendőröket, akik nem sokkal később kimentek a helyszínre, és felfedezték a borzalmas vérfürdőt. Karen arc- és fejsérüléseibe halt bele, Jade koponyáján pedig legalább 12 kalapácsütést fedeztek fel. A rendőrök szinte azonnal letartóztatták a támadót, akinél egy zacskóban még ott volt a véres kalapács.

Életfogytiglanra ítélték a tárgyaláson, legalább 29 év letöltendővel.

Mirror

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik