Közélet

Kényszerleszállást hajtottak végre a géppel, mert mérgező gáz áradt be a kabinba

A beáramló gáztól az emberek hányni kezdtek, majd mindenki nagyon furcsán, bizarr módon viselkedett. A pilóta úgy döntött, hogy kényszerleszállást hajtanak végre.

A British Airways légitársaság gépe San Franciscóból repült Londonba, amikor nagyon furcsa dolgok kezdtek történni a fedélzeten. Néhány légiutaskísérő egyszer csak eltűnt, miután a mosdóba indultak. Kiderült, hogy valami oknál fogva a gép egy teljesen más részén lyukadtak ki, és mikor felfogták, hol vannak, fogalmuk sem volt róla, hogyan kerültek oda. Más stewardesszek pedig rosszul lettek, szédültek és hánytak. Az utasok érthető módon pánikba estek az eset miatt.

Az egyik szemtanú elmondta, hogy többen lehúzták az oxigénmaszkokat, és az arcukra tették, miközben ettek, mások pedig magzatpózban feküdtek a takaróik alatt. A stewardessek később elmondták, hogy a gépen égett műanyag szaga kezdett terjengeni, ami szédülést, viszketést, agressziót és zavarodottságot váltott ki az emberekből. A pilóta Vancouver felett úgy döntött, hogy leszállnak, mielőtt nagyobb baj lesz. Három pilótát és a légiutaskísérőket is kórházba kellett szállítani. A vizsgálatok során semmilyen meghibásodást nem találtak, így azóta sem derült ki, mi okozta a rosszullétet.

Mirror

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik